Pazarlama Türkiye Dijital Pazarlama Etkinliği

Bildiğiniz gibi SEO ile ilgili konulara yazılarımda zaman zaman yer veriyorum. Bu yazıları takip edenler SEO konusunun ne kadar kapsamlı olduğunu, özellikle de tecrübeye ve bilgi paylaşımına ne kadar çok ihtiyaç duyduğunu defalarca anlattım.

Bu tecrübeyi edinebilmenin en pratik ve etkili yollarından biri ise bu konuda tecrübeli kişilerin seminerlerine katılmak, onlarla tanışarak sorular sormaktır.
15 Aralık'ta böyle bir fırsat var, ilgilenenler kaçırmasın derim.

İşte ayrıntılar;


15 Aralık perşembe günü saat 18.00'da KWORKS ev sahipliğinde başlayacak olan dijital pazarlama etkinliğine, Dijital Pazarlama konusuna ilgi duyan katılımcıları bir araya getirmeye devam ediyoruz. Pazarlama Türkiye olarak sektörün gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen etkinlik; katılımcılarına hem network, hem de Dijital Pazarlama alanında çok taze bilgiler vaat ediyor. Etkinlik programıysa şöyle:
pazarlama türkiye dijital pazarlama etkinliği
18:00 - 18:30 - Networking & Tanışma
18:30 - 19:00 - Google AdWords Dönüşüm Stratejileri (Zafer Kavaklı - Modanisa.com Senior Digital Marketing Executive )
19:00 - 19:15 - Kahve Arası
19:15 - 20:00 - Pazarlama Kampanyalarında Dönüşüm Optimizasyonu (Şahin Seçil - BoostROAS Kurucu Ortak )
20:00 - 20:10 - Kahve Arası
20:10 - 21:00 - SEO Proje Yönetimi ( Arda Mendeş - Demirören Dijital Pazarlama Müdürü )
Dijital Pazarlama etkinliğimizin ilk konuşmacısı,  Modanisa.com'da 4 Yıldır Performans Pazarlama ekibinde çalışmakta olan Zafer Kavaklı Google AdWords Dönüşüm Stratejileri konusu üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirecek.
GroupM SEM Manager, iProspect Web Analytics Director pozisyonlarında 150’den fazla markaya danışmanlık hizmeti veren alan Şahin Seçil Pazarlama Kampanyalarında Dönüşüm Optimizasyonu detaylı bir sunum gerçekleştirecek
Günün son konuşmacısı Demirören Medya bünyesinde Dijital Pazarlama Müdürü olarak çalışan Arda Mendeş, Doğan Online, ZEO ve Modanisa geçmişine sahip. Modanisa ile bir başarı hikayesini global pazara taşıyan Arda Mendeş SEO Proje Yönetimi konusunda sunumunu gerçekleştirecek.
Etkinliğin kapasitesinin 200 kişilik olması sebebiyle, kayıt olunması gerekmektedir. Yaklaşık 3 saat sürecek Dijital Pazarlama etkinliğimize, dijital pazarlama sektörüne ilgi duyan okuyucularımızı bekleriz.

2 yorum:

  1. Hiçççç anlamadığım konular :) Eğitime katılacaklara kolaylıklar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bu tip Dijital pazarlama etkinlikleri faydalı oluyor tavsiye ederim.

    YanıtlaSil