Instagram Yorum Beğenme Özelliği

Instagram'da Yenilik

Facebook, sosyal medya dünyasının en güçlü mecralardan biri. Bu gücünü kaybetmemek için de kendini sürekli olarak güncellemekte ve yeni özellikler eklemekte. Instagram'ı satın aldığından beri de kendini geliştirme mantığını bu mecraya da uyguladığını görmekteyiz.

Aslında Facebook'un Instagram üzerinde yaptığı değişiklikler de sosyal medya kullanıcılarına yeni gelecek hiçbir şey yok. Snapchat'teki özellikleri Instagram'a uyarlamak ve biraz da Facebook'taki özelliklerden eklemek şimdilik kullandıkları taktik.

Geçtiğimiz günlerde Facebook, Instagram'a nasıl kullanıldığını iyi bildiğimiz iki yeni özellik ekledi;

1) Yorum Beğenme
Instagram gönderilerinin altına yapılan yorumlar bazen çok ilgi çekici olsalar da dokunulmazlıkları yüzünden kaybolup gidiyorlardı. Artık, yapılan yorumların yanına küçük kalpler geldi. Bu kalbe tıklayarak yorumu beğenebilirsiniz.



2)Yoruma Cevap Verme
Gönderiyi yaptığınızda altına gelen yorumlara cevap yazarken @ kullanarak kişileri eklemeye çalışıyordunuz, çoğu zaman istediğiniz nickname bir türlü görünmüyordu ve alt alta çok sayıda yorum geldiğinde, verdiğiniz cevaplar aralarda kaynıyordu. Artık buna çare olarak yorumu yanıtla özelliği geldi. Instagram'da yaptığınız paylaşımın altına yapılan yorumlara doğrudan cevap verebileceksiniz.

4 yorum:

  1. Ben bu özellikleri sevdim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben de çok sevdim ama Sosyal Medya mecralarının birbirine bu kadar benzemesi pek hoşuma gitmiyor. Örneğin Twitter'a sürekli 140 karakter sınırını kaldır diye baskı yapıyorlar. Öyle kalsın, değişmesin bence.

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil